Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară

BaremeClasament final


- Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicina Dentara UMF Carol Davila 2019 -

Click pentru vizualizare

Despre

Ca în fiecare primăvară din ultimii ani, Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară și în acest an, pe data de 25 mai 2019.

Ajunsă deja la a noua ediție și numărând 750 de participanți în anul precedent, Simularea a devenit un eveniment emblematic pentru asociație și pentru facultate. Fiind un examen desfășurat în aceleași condiții precum Examenul de Admitere, are un rol important în evaluarea pregătirii viitorilor studenți la Facultatea de Medicină Dentară.

Printre obiectivele proiectului se numără:
- conștientizarea nivelului de pregătire în raport cu ceilalți candidați
- familiarizarea participanților cu condițiile de examen
- ridicarea standardelor rezultatelor obținute la examenul de admitere.

Numeroși studenți implicați în activități extracurriculare, bine pregătiți, motivați și serioși alcătuiesc echipa de organizare a Simulării în fiecare an. Acumulând experiență și beneficiind de sprijin din partea Universității, suntem convinși că și anul aceasta examenul se va desfășura impecabil și va arăta rezultate cât mai apropiate de cele ce vor urma la admitere, contribuind substanțial la o selecție calitativă a viitorilor studenți ai facultății.

Vă așteptăm,
Echipa de Organizare

ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR

1. Perioada de înscriere la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este între 11.03.2019 – 25.04.2019 – ora 23:59. Orice aplicație după această dată nu va fi luată în considerare.

2. Fiecare participant trebuie să achite o taxă de înscriere în valoare de 80 RON, în contul:
ASOCIAȚIA LIGA STUDENȚILOR LA MEDICINĂ DENTARĂ din București - LSMDB, deschis la Libra Internet Bank sucursala Crângași ,
CONT: RO30BREL0002000075410100
CIF: 23757530.
Taxa este NERETURNABILĂ!

3. Înainte de înscriere, fiecare participant trebuie să își creeze o adresă de gmail (în cazul în care participanții au deja cont de gmail, îl pot folosi pe acela):

 • Creare Cont gmail
 • 4. Pentru a se înscrie, fiecare participant trebuie să completeze următorul formular:

 • Formular de înscriere
 • 5. În cadrul formularului trebuie atașată dovada achitării plății în format „.jpg” sau „.pdf”.

  6. Pentru a finaliza procesul de înscriere, fiecare participant trebuie să își configureze un cont în baza de date a Universității și să completeze o serie de date personale începând cu data 14 martie 2019. Accesul către această bază de date va fi furnizat pe adresa de e-mail declarată în formular.
  Dacă nu veți primi mail-ul de confirmare al preînscrierii până pe 25 aprilie, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon furnizate.

  7. Repartiția participanților în locațiile și sălile de examen va fi afișată pe site-ul oficial al Simulării, cu o saptămână înaintea desfășurării examenului.

  8. După finalizarea tuturor pașilor procesului de înscriere prezentați mai sus, participantul este oficial înscris la Simularea Examenului de Admitere.  Regulamentul Simulării Examenului de Admitere la facultate de MEDICINĂ DENTARĂ


  DESFĂȘURAREA EXAMENULUI

  1. Accesul participanților în sala de examen se va face începând cu ora 9:00 numai pe baza Cărții de Identitate și a dovezii de achitare a taxei de participare.

  2. La ora 10:00 ușile sălilor de examen se închid, iar din acest moment accesul în sală este interzis. Totodată, timp de o oră, nu este permisă părăsirea sălii de examen. După această perioadă, participanții pot părăsi temporar sală, pe rând și cu condiția de a fi însoțiți de un Supraveghetor.

  3. Este strict interzis ca participantul să aibă asupra sa în timpul examenului:

  • Materiale informative, foi și caiete de orice fel;
  • Sticle de apă etichetate;
  • Articole vestimentare largi;
  • Mâncare, țigări;
  • Pixuri; comisia se angajează să pună la dispoziția participanților pixuri;
  • Orice fel de aparat electronic - inclusiv calculatoare, telefoane mobile și ceasuri cu afișaj electronic;
  • Aparate ce emit şi recepţionează unde radio. În sală vor exista echipamente ce permit detectarea acestor aparate, participantul ce va avea asupra sa un astfel de aparat va fi eliminat din Examen şi lucrarea sa va fi anulată;
  • Orice obiect personal cu care participanții intră în sală va fi înmânat Supraveghetorilor și etichetat. Bunurile vor putea fi recuperate după încheierea examenului și corectarea lucrării proprietarului.

  4. Dacă în sală este detectat un echipament bluetooth activat, începerea examenului va fi amânată până în momentul dezactivării bluetooth-ului pornit.

  5. În timpul examenului:

  • Participanții nu au voie să vorbească între ei; eventualele intrebări sau nelămuriri vor fi adresate celui mai apropiat Supraveghetor, fără a-i deranja pe ceilalți participanți. Orice conversație între participanți va fi sancționată cu anularea lucrării și eliminarea din Examen.
  • Dacă unui participant i se face rău în timpul examenului și dorește să părăsească sala, acesta va anunța cel mai apropiat Supraveghetor și va fi însoțit în afara sălii. Dacă starea de sănătate îi permite să revină în sală, el își va putea continua Examenul, fără ca timpul efectiv de lucru să fie prelungit.

  6. Predarea lucrării se face numai după terminarea timpului efectiv de lucru. Dacă un participant dorește să predea lucrarea înaintea expirării celor 2 ore 30 minute de lucru, aceasta va fi anulată, considerându-se că participantul a renunțat la Examen.

  7. Șeful Comisiei este îndreptățit să verifice orice suspiciune de fraudă. Dovedirea oricărei încercări de fraudare a Examenului va fi sancționată cu eliminarea din sală și anularea lucrării.

  8. Pe tot parcursul Examenului va fi afișat timpul efectiv de lucru rămas, într-un loc vizibil tuturor candidaților.

  9. După expirarea celor 2 ore 30 minute, Șeful de comisie va anunța încheierea Examenlui. Participanții au obligația de a lăsa pixurile jos, de a întoarce foaia de examen pe dos și de a aștepta ca Supraveghetorii să le ridice lucrarea de pe masă. Orice tentativă de a mai scrie după terminarea celor 2 ore 30 minute va fi sancționată cu anularea lucrării.

  10. După strângerea tuturor lucrărilor, participanții vor aștepta în bancă să fie strigați de către Corector. Părăsirea sălii înainte de a asista la corectarea lucrării va fi considerată drept renunțare la Examen și sancționată cu anularea lucrării.

  11. Corectarea se face în prezența participantului și a unui martor. Ambii au obligația de a urmări corectarea și de a semnala eventualele erori.

  12. După corectarea lucrării proprii și pe cea a martorului, participantul își poate recupera obiectele predate Comisiei la intrarea în sala şi poate părăsi sala.

  REGULAMENT DE CONTESTAȚII

  1. Contestaţiile se pot depune referitor la conținutul subiectelor și/sau pentru rezultatul personal, în ziua examenului, ulterior desfășurării acestuia.

  2. Este permisă depunerea contestațiilor doar de către participant și nu de către o altă persoană.

  3. Pentru a depune contestație, participantul trebuie să prezinte actul de identitate și dovada plății, la momentul depunerii acesteia.

  4. În sala de contestaţii este permis doar accesul participanţilor la examen, care respectă criteriile menţionate anterior.

  5. Candidații pot depune contestații la 2 ore de la predarea borderoului în sala în care a susținut examenul, adresându-se președintelui de comisie.  Întrebări Frecvente

  Anul acesta, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” va avea loc pe data de 25 mai 2019.

  Înscrierile la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” se desfășoară într-o primă etapă pe site-ul lsmdb.org, în perioada 11 martie 2019 - 25 aprilie 2019.

  Vă rugăm să semnalați problema colegilor noștri:
  Ionela Cătălina Popa - Coordonator: 0764 338 716
  Bogdan Evelin Nica - Organizator: 0733 890 690
  sau trimiteți un mail la adresa: simulare@lsmdb.ro

  Participant la simulare poate fi orice elev sau absolvent de liceu, indiferent de an, ce își dorește să se pregătească pentru examenul de admitere.