Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară

Clasament final


- Simularea examenului de admitere la Facultatea de Medicină Dentară UMF Carol Davila 2020 -

Click pentru vizualizare

INFORMARE

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară București se va desfășura online, pe o platformă special concepută pentru concurenți. Pentru a reduce tentativele de fraudă, participanții vor fi supravegheați video și audio DOAR CU ACORDUL acestora. În clasamentul final, pe lângă poziție, cod de concurs, nume și punctaj, va exista și o rubrică (“Supraveghere”) în care va fi afișat modul de susținere al examenului („cu supraveghere video” / „fără supraveghere video”).
Participanții pot opta pentru supravegherea video în cadrul simulării ( în urma completării unui formular prin care își dau consimțământul, formular ce îl vor primi pe mail-ul cu care și-au creat cont pe https://www.lsmdb.org/SimulareAdmitere.html). În situația în care participantul nu își dă acordul în privința supravegherii sale video, va fi afișat în clasament la rubrica “Supraveghere” cu textul “fără supraveghere video”.


 • Metodologie de Supraveghere Video
 • Despre

  Ca în fiecare primăvară din ultimii ani, Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară și în acest an, pe data de 30 mai 2020.

  Ajunsă deja la a XI ediție și numărând 1100 de participanți în anul precedent, Simularea a devenit un eveniment emblematic pentru asociație și pentru facultate. Fiind un examen desfășurat în aceleași condiții precum Examenul de Admitere, are un rol important în evaluarea pregătirii viitorilor studenți la Facultatea de Medicină Dentară.

  Printre obiectivele proiectului se numără:
  - conștientizarea nivelului de pregătire în raport cu ceilalți candidați
  - familiarizarea participanților cu condițiile de examen
  - ridicarea standardelor rezultatelor obținute la examenul de admitere.

  Numeroși studenți implicați în activități extracurriculare, bine pregătiți, motivați și serioși alcătuiesc echipa de organizare a Simulării în fiecare an. Acumulând experiență și beneficiind de sprijin din partea Universității, suntem convinși că și anul aceasta examenul se va desfășura impecabil și va arăta rezultate cât mai apropiate de cele ce vor urma la admitere, contribuind substanțial la o selecție calitativă a viitorilor studenți ai facultății.

  Vă așteptăm,
  Echipa de Organizare

  ÎNSCRIEREA PARTICIPANȚILOR

  1. Perioada de înscriere la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este între 13.03.2020 – 30.04.2020 – ora 23:59. Orice aplicație după această dată nu va fi luată în considerare.

  2. Fiecare participant trebuie să achite o taxă de înscriere în valoare de 90 RON, în contul:
  ASOCIAȚIA LIGA STUDENȚILOR LA MEDICINĂ DENTARĂ din București - LSMDB, deschis la Libra Internet Bank sucursala Crângași ,
  CONT: RO30BREL0002000075410100
  CIF: 23757530.
  Taxa este NERETURNABILĂ!

  3. Înainte de înscriere, fiecare participant trebuie să își creeze o adresă de gmail (în cazul în care participanții au deja cont de gmail, îl pot folosi pe acela):

 • Creare Cont gmail
 • 4. Pentru a se înscrie, fiecare participant trebuie să completeze următorul formular:

 • Formular de înscriere
 • 5. În cadrul formularului trebuie atașată dovada achitării plății în format „.jpg” sau „.pdf”.

  6. Participanților li se va crea de către Echipa de Organizare un cont pe platforma de examen.
  Dacă nu veți primi mail-ul de confirmare al preînscrierii până pe 5 mai, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon furnizate.

  7. Pentru accesarea platformei de către participant este necesar să se utilizeze unul dintre următoarele browsere: Microsoft Edge, Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, iar acesta să fie updatat la zi pentru o utilizare fără probleme a platformei de examen.

  8. După finalizarea tuturor pașilor procesului de înscriere prezentați mai sus, participantul este oficial înscris la Simularea Examenului de Admitere.  DESFĂȘURAREA EXAMENULUI

  1. În ziua Simulării, 30.05.2020, participantul se va loga pe platforma de examen cu adresa de e-mail și parola primită anterior.

  2. Examenul va începe la ora 10:30 și se va încheia la ora 13:00 în data de 30.05.2020.

  3. Participantul NU poate termina examenul înainte de ora 13:00, butonul de “Trimitere” fiind disponibil doar la ora 13:00.

  4. Participantul poate renunța la examen, în timpul desfășurării examenului, dacă dorește, ulterior în clasament va apărea “Anulat”.

  5. Fiecare răspuns la întrebare se va salva automat în baza noastră de date, astfel încât în cazul unei întreruperi a conexiunii, răspunsurile bifate vor fi salvate și va putea relua rezolvarea subiectelor de unde a rămas. Echipa de Organizare și Liga Studenților la Medicină Dentară din București NU își asumă răspunderea pentru cazurile în care participantul nu are conexiune la internet în momentul în care dorește să se conecteze la platformă sau pierde conexiunea la internet și nu se poate reconecta pentru a accesa platforma.

  6. La finalul examenului (ora 13:00) lucrarea va fi corectată automat și se va afișa punctajul participantului.

  7. Participantul poate descărca subiectele și baremele la finalul examenului din platforma de examen.

  REGULAMENT DE CONTESTAȚII

  1. Contestaţiile se pot depune strict referitor la conținutul subiectelor.

  2. Contestațiile se vor trimite la adresa simulare@lsmdb.ro în data de 30.05.2020, în intervalul orar 16:00-18:00. Orice contestație trimisă în alt interval orar NU poate fi soluționată.

  3. Contestațiile se trimit doar de pe mailul asociat contului de participant. Orice contestație trimisă de pe altă adresă de e-mail NU poate fi soluționată.

  4. În SUBIECTUL e-mailului de contestație va fi trecut textul “Contestație” și materia la care se face contestația. Exemplu: Contestație chimie

  5. În TEXTUL contestației vor fi specificate:

  • Numele, inițiala tatălui, prenumele;
  • Codul de concurs

  6. Contestațiile pe subiect vor fi soluționate până la data de 31.05.2020, ora 13:00.  AFIȘAREA REZULTATELOR

  1. Clasamentul final va fi afișat în data de 31.05.2020, după soluționarea contestațiilor referitoare la conținutul subiectelor.  Întrebări Frecvente

  Anul acesta, Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” va avea loc pe data de 30 mai 2020.

  Înscrierile la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină Dentară, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” se desfășoară într-o primă etapă pe site-ul lsmdb.org, în perioada 13 martie 2020 - 30 aprilie 2020.

  Vă rugăm să semnalați problema colegilor noștri:
  Claudia Platon : 0733 989 442
  Flavius Gugiu : 0751 708 898
  sau trimiteți un mail la adresa: simulare@lsmdb.ro

  Participant la simulare poate fi orice elev sau absolvent de liceu, indiferent de an, ce își dorește să se pregătească pentru examenul de admitere.